Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kopsmos Покажи съобщение
    моята е 1.6 и извън градско разхода ми е 7 а градско 8/100 и никак не я жаля колицата. Доволен сам от разхода и то много.

Мисля, че се бъркаш! За извън градското съм повече от съгласен... може и по-малко да я докараш, ама в града 8!
    Impossible дето се вика!!!
    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Не говорете толкова сигурни...между градско и градско има огромна разлика...и аз съм правил 8 градско на 1.6 ТС.....така е, не съм напускал границите на Софията и разхода ми беше 8....факт!
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Сигурно е било по Коледа или някой по-продължителен празник, когато София остава безлюдна И на мен тогава разхода ми пада поне 2 кила надолу
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Не, бяха си съвсем нормални дни....просто аз карах колата предимно между 8-9 вечера и 4 сутринта... но идеята ми е, че условията са много важни и не може да генерализираме така чуждите мнения....доколкото видях човека е от Царево...

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Абе както и да се гледа, 8 е много нисък разход за тоя мотор в това купе и в града.
            Трябва да си карал само по околовръстни, на дълги булеварди без светофари и по надолнища
            Иначе не си го представям... то печките горят толкоз в града.
            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• колеги,моята 156/1,6тс98год. ми даде разход 15/100 само градско тук в стара загора има доста светофари и нали е зима,и се чудя дали е нормално, а и не знам къде да търся причината,ако някой може да ме посъветва ще съм благодарен.Весели празници!!!

Comment

• От 1 месец насам 15/100 си ги прави.....Градско
                EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                Suzuki GSXF600 99г.
                Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

• Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение
                  колеги,моята 156/1,6тс98год. ми даде разход 15/100 само градско тук в стара загора има доста светофари и нали е зима,и се чудя дали е нормално, а и не знам къде да търся причината,ако някой може да ме посъветва ще съм благодарен.Весели празници!!!
                  Не е нормално колега! Аз съм с 2.0 мотор и разхода ми градско в софия е 13/100
                  156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• 1.9 JTD 16V M-Jet SW - 9/100 само градско сега и в повечето случай не може да си вдигне градусите поради кратки разстояния
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение
                      колеги,моята 156/1,6тс98год. ми даде разход 15/100 само градско тук в стара загора има доста светофари и нали е зима,и се чудя дали е нормално, а и не знам къде да търся причината,ако някой може да ме посъветва ще съм благодарен.Весели празници!!!
                      Много е колега, аз съм с 2.0 и правя малко над 12, с къси разстояния, много спиране, студен мотор. Като е загряла не обичам да карам като пенсионер. Не си споменал как си с десния крак, защото лесно може да се постигне 15 разход...
                      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• На мен напълно изрядна 1.6 ми е давала 18ка зимата на късо....и със западняшка тунджа.вие си правете изводи...

OEM & Ventura Garage

Comment

• може ли някой с 156 1,6 да каже разход сега зимата ?
                          малко съм зле с смятането ,но с 10лева газ минавам 60-70км
                          (къси разтояние от сорта 3-4 километра всеки ден)
                          Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

• Първоначално публикувано от alfaa156 Покажи съобщение
                            може ли някой с 156 1,6 да каже разход сега зимата ?
                            малко съм зле с смятането ,но с 10лева газ минавам 60-70км
                            (къси разтояние от сорта 3-4 километра всеки ден)
                            Толкова, а и като сметнеш и бензина за палене
                            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                            0879369082

Comment

• Моят зимен разход от капачка до капачка - изминати 190км - 14.30л 70%градско/30%извънградско. = 7.52l/100км
                              '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

• Засечен разход, 1.9jtd, 8.4л/100км
                                Колата се кара за този период само градско, последните 10 дена.
                                Кара се на къси разстояние от по 3-4 км.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X